Afbeelding

Nieuw: Freerunning bij Dioscuri'94

Algemeen

Dioscuri'94 gaat van start met workshops freerunning. Benieuwd naar wat deze stoere sport inhoudt en wat je tijdens de freerunninglessen bij Dioscuri'94 kunt verwachten? Bekijk dan het filmpje op onze website: www.dioscuri94.nl.
De workshops worden gegevens in sporthal De Streepen op woensdagavonden van 19:45 tot 20:45 uur. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en mega enthousiast geworden van na het zien van het filmpje? Geef je dan op door een mailtje te sturen met je naam en leeftijd naar ledenadministratie@dioscuri94.nl en kom op woensdag 30 augustus gratis meedoen!! Ben je na afloop nog net zo enthousiast als nu dan kun je je voor de workshop inschrijven. De contributie bedraagt slechts 35 euro per workshop. Geen langdurig lidmaatschap, gewoon vrije inschrijving per workshop. Wees er wel snel bij, want VOL = VOL.

Op woensdag 31 augustus start de eerste workshop. Gedurende het schooljaar worden drie workshops gegeven, ieder van 8 á 10 weken. De freerunninglessen worden aan een gemixte groep aangeboden. Zowel jongens als meisjes zijn dus van harte welkom!