Afbeelding

v.v. Boskant selectie start met voorbereiding

Algemeen

Hoewel de vakantie er nog niet voor eenieder op zit, start de selectie van vv Boskant selectie op dinsdag 8 augustus met de voorbereiding voor het komende seizoen. Net als vorig seizoen wordt het dus een voorbereiding met "hobbels". Eén geluk: de tegenstanders hebben daar ook mee te maken.

De dames en de lagere teams hebben nog een weekje rust. De eerste training voor de dames staat gepland op woensdag 16 augustus om 19.30 uur, de lagere teams beginnen 1 dag later op donderdag 17 augustus om 19.30 uur.

Aanstaande zondag speelt Boskant 1 een oefenwedstrijd, uit tegen Best Vooruit 2. Aanvang: 12.00 uur. Het weekend daarop, op zaterdag 19 en zondag 20 augustus staat het BRON toernooi op het programma. Dit jaar op de velden van v.v. Boskant. Voor diegenen die de indeling van Boskant 1 gemist hebben, nog even de namen van de teams die we de komende competitie in Zuid I 4e klasse G, als tegenstander treffen: Acht, ASV'33 (Aarle-Rixtel), Bavos (Bakel), Boxtel, Eli (Lieshout), EMK (Nuenen), Essche Boys, Keldonk, Mariahout, MVC (De Mortel), SBS (Son & Breugel), Stiphout Vooruit en Wodan (Eindhoven). Een mooi indeling met een aantal minder bekende tegenstanders!