Eefje Janus met Shanice van de Sanden (matchwinner in de openingswedstrijd en speelster Liverpool
Eefje Janus met Shanice van de Sanden (matchwinner in de openingswedstrijd en speelster Liverpool

Vrouwenvoetbal weer helemaal hot

Algemeen

Sint-Oedenrode – Mede dankzij het EK in eigen land is het vrouwenvoetbal tegenwoordig hipper dan ooit. Steeds meer meisjes kiezen ervoor om te gaan voetballen en ook op de EK blijken de oranjeleeuwinnen het geweldig te doen.

Afgelopen zaterdag speelden de vrouwen tegen Zweden in Doetinchem. Nadat de vrouwen al gewonnen hadden van Noorwegen, Denemarken en België gingen de dames als groepswinnaar de kwartfinale in. Er zijn personen die de dames op de voet volgen. Een van die fans is de Rooise Eefje Janus, momenteel woonachtig in Den Bosch. Zij werkt bij Triple Double in Eindhoven. Een bedrijf dat met een ongekende passie voor sport marketingconcepten voor het bedrijfsleven wil ontwikkelen. "We brengen merken en fans bij elkaar en geven sport betekenis in de maatschappij. Creativiteit zit in ons DNA, maar meetbare resultaten staan altijd centraal," aldus het Eindhovense bedrijf.

Eefje is sinds een  jaar actief binnen het bedrijf. Aan de vooravond van een Olympische sportzomer (Rio 2016) sluit Eefje zich aan bij het team van Triple Double. De gouden voorbereiding van Eefje begon in Tilburg bij SPECO, waarna zij cum laude is geslaagd aan Tilburg University met sportsponsoring als onderwerp van haar masteronderzoek. Gedurende haar tweede master (marketing research) was Eefje werkzaam bij FlowSports, waar zij de ontwikkelingen in het vrouwenvoetbal van dichtbij meemaakte en deze wereld goed leerde kennen.