Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 1959cc
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Dames trimclub D.I.O. vieren 40-jarig lustrum

Sint-Oedenrode - Dit jaar bestaat de trimclub D.I.O. (Door Inspanning Ontspanning) 40 jaar en dat hebben de dames gevierd op donderdag 6 juli. Op deze dag is, zoals elke donderdagochtend gebruikelijk, gestart met de training om 09.00 uur in park Kienehoef. Na een uur inspanning in de ochtend, was het vanaf 13.45 uur tijd voor ontspanning met een jaarlijks terugkerende activiteit.

Vanaf de Markt is vertrokken naar Helmond voor een bezoek aan het Edah-museum. Ondanks de broeierige hitte in het museum, was het een geslaagd uitje waarbij iedereen punten van herkenning vond van "die goeie oude tijd". Daarna stond aansluitend een etentje op het programma in Aarle-Rixtel, wat bij iedereen in zeer goede smaak viel.
Na een afsluitende groepsfoto is iedereen met een volle buik weer thuisgebracht. De trimclub is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Als u interesse hebt in wekelijks bewegen in de buitenlucht, vind u gezelligheid ook belangrijk en bent u 60 jaar of ouder, dan bent u van harte welkom op onze trainingen. Inlichtingen en aanmelding via Isa van Heijningen, tel 0413-474891.


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>