Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 7b36eb
Foto:
Meierijstad

Buffelrun voor mensen met hersenletsel

Meierijstad - Met hersenletsel deelnemen aan de Buffelrun 2017? De organisatie van de Buffelrun maakt het eind augustus mogelijk voor een 25-tal deelnemers. Iets wat ze nooit hadden verwacht of durven hopen als NAH patiënt.

Het idee ontstond spontaan doordat Jasmijn een bord van de FamilyColorBuffelrun zag staan langs de weg. Zo ging het balletje rollen. Jasmijn maakte Lise (haar NAH begeleidingstherapeut) enthousiast en zij nam contact op met de organisatie. Gekeken werd naar de mogelijheden en die waren al snel gevonden. Op het parcours van de FamilyColorBuffelrun maar met een aangepast programma zullen op zaterdag 26 augustus een 25-tal deelnemers onder begeleiding daarom deel gaan nemen.

Bijzonder ook omdat de drempel om te gaan sporten voor deze mensen vaak enorm hoog is omdat ze niet tegen de vele prikkels kunnen. Wij als organisatie zijn dan ook super blij dat we deze samenwerking met LifeStyleCenter Laarbeek zijn gestart om deze NAH-patiënten een platform te kunnen geven om hun grenzen te verleggen. Wellicht is dit een stimulans voor andere NAH-ers. Overigens zullen op zondag ook de Dutch Adaptives deelnemen. Hierover later nog meer.

Update Kaartverkoop: De Buffelrun op zondag is al maanden uitverkocht. Voor de FamilyColorBuffelrun (een obstakelrun van 4 kilometer speciaal voor gezinnen met kinderen) zijn nog een 40-tal kaartjes verkrijgbaar via de website www.buffelrun.nl Wil jij nog dus meedoen aan dit unieke evenement in de regio, wacht dan niet te lang en wees snel bij. #Buffelrun2017#BeThere!


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>