Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 69cfd8
Sport

Mix-tripletten nadert haar climax

Het was afgelopen donderdagavond een druk programma met drie partijen te spelen met daarbij nog diverse inhaalpartijen die de week daarvoor vanwege het onweer waren afgebroken. Geen wonder dat de laatste partij pas na middernacht eindigde. Deze veldslag pakte voor het triplet Erik Verschuijten/Piet Habraken/Hanneke van Erp (9 +48) met vier overwinningen het best uit.

Zij schoven daardoor op van 7e naar de voorlopig 1e plaats. Het triplet Frans vd Velden/Wil Passier/Netty Leijtens (8 +46) verloor 2 partijen en viel terug naar de 2e plaats. Ook het triplet Leon vd Rijdt/Harrie van Breugel/Maria Thijssen (8 +39) verloor 1 partij en komt nu op de 3e plaats. Het triplet Karel Verschuijten/Tonnie van Eerd/Henny Gevers (8 +24) handhaafde zich op de 4e plaats. Welk triplet heeft haar zenuwen het best in bedwang? Met nog 2 partijen te spelen zijn er komende donderdagavond voor diverse tripletten nog volop kansen op de eindzege of een prijs.
Bij de zondagmiddagcompetitie pakten Wim vd Rijdt (3 +29) en Marietje van Zoggel (3 +25) de meeste punten. Daarna volgden Ad vd Velden (2 +13), Henk Hermes (2 +13) en Mien vd Velden (2 +9). Er zijn momenteel 3 koplopers met 7 punten: Jos van Eck, Wim vd Rijdt en Gerrie vd Rijdt.


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>