Afbeelding

Hondenmishandelaar weer actief

Algemeen

Sint-Oedenrode – In maart werd Sint-Oedenrode opgeschrikt door een aantal bizarre incidenten. Een man sprayde meerdere honden een onbekend goedje in de ogen. Dat gebeurde iedere keer in het Vressels bos. Na maanden van afwezigheid is de dierenbeul plots weer actief. Naar het schijnt heeft hij in de buurt van het Everse een hond verblind door ook dit keer weer iets in de ogen te spuiten.

De man zou ook weer gezien zijn in het Vressels bos en de kans is dus groot dat hij nog meer slachtoffers gaat maken. Het valt op dat de honden die nu - en in maart - zijn aangevallen iedere keer in het gezelschap waren van een vrouwelijk baasje. De dader lijkt een confrontatie met een man dus niet aan te durven. In maart kwamen mensen, die de man gezien hebben, met het volgende signalement: een man van ongeveer 60 jaar oud, ongeveer 1.90m lang, met grijze haren en een zwarte jas. De politie deed na de incidenten in maart een oproep, maar helaas kregen ze de man niet te pakken.
Heeft u iets gezien? Iets verdachts in de buurt van het Everse, de Moerkuilen of het Vressels bos? Schakel dan direct de politie in via 0900-8844. Wees alert voor deze dierenbeul.