Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 880536
Op de koffie bij...

De kracht van Savohs

Sint-Oedenrode - Dit keer een andere op de koffie voor mij. Terwijl ik richting Savohs rijd besef ik dat ik vandaag wel een hele fijne werkdag ga krijgen. Ik onderga namelijk een hele beleving. Savohs bestaat 23 jaar en dat is reden voor een feestje.

Door: Lisa van de Ven

Terwijl ik binnenstap in de prachtige kapsalon wordt mijn jas aangenomen, een glaasje water ingeschonken en mag ik gaan liggen. Ik krijg namelijk een gezichtsbehandeling. De Oosterse muziek die op de achtergrond klinkt laten me nog meer ontspannen. De gezichtsbehandeling voelt prettig en ik voel me volledig op mijn gemak, heerlijk fris en bijna als herboren. De dames in de salon voelen me goed aan en werken altijd persoonlijk. "Dat is ook wat wij uit willen stralen", vertelt eigenaresse Karine. "Dat persoonlijke is bij ons in de salon heel erg belangrijk. Ieder mens is uniek en iedereen heeft een andere huid, ander haar en een ander verhaal. Dat is juist wat het werk voor ons zo mooi maakt." Terwijl ik geniet van al het fijns in de salon kletsen we verder.

Dat blijkt ook wel bij de rest van de behandelingen die ik onderga. Ik krijg een persoonlijk kleuradvies voor mijn haarkleur én voor mijn make-up. Daarna krijg ik een heerlijke hoofdmassage en wordt mijn haar nog geknipt. Alles met diezelfde passie en het persoonlijke tintje. De kapsalon zit vol met mensen die geknipt, gekleurd of verzorgd willen worden. De blije gezichten zeggen genoeg. "Ook dat is iets waar we natuurlijk altijd naar toe werken. Mensen moeten hier met een fijn gevoel weg kunnen gaan," zegt Karine. "En dat geldt op ieder vlak en voor iedereen. Want wij zijn er natuurlijk voor mannen, vrouwen en kinderen.
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in haarwerken. Erfelijke aanleg, huidziekten, allergie, chemotherapie, stress en gebruik van bepaalde medicijnen kunnen haarproblemen zoals dun haar, haaruitval, kale plekken of volledige kaalheid veroorzaken. Daar proberen wij een oplossing voor te vinden. Al deze oorzaken zijn vaak een persoonlijke en gevoelige kwestie, dat begrijpen wij en daarom nemen we graag de tijd. Hiervoor hebben we een speciale, aparte en rustige ruimte. Dat kan voor een bepaalde rust zorgen. Tevens hebben wij met alle ziektekostenverzekeringen een overeenkomst afgesloten. Naar gelang u verzekerd bent wordt het haarwerk geheel of gedeeltelijk vergoed. Uiteraard regelen wij alles voor de klant met de desbetreffende verzekeringsmaatschappij."

Tijdens mijn behandeling begrijp ik wel dat dat persoonlijke belangrijk is. Ik voel het zelf. Op ieder vlak word je op je gemak gesteld en persoonlijk geholpen. "Dat is uiteindelijk ook waar wij voor staan. Als team hebben wij allemaal diezelfde visie," aldus Karine. Een bijzondere salon waar heel veel mogelijk is. Van je haren knippen tot de mooiste make-up en van een schoonheidsbehandeling tot een persoonlijk advies. Allemaal met dezelfde liefde en passie, en dat voel je.

"Wij werken met de beste producten, vervolgt Karine. Dit zorgt er voor dat we top kwaliteit kunnen leveren en een top service kunnen bieden. Daarnaast trainen wij het hele jaar door om altijd up-to-date te blijven en zo vernieuwend mogelijk kunnen werken. De trends gaan altijd door."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?



Reageren!