Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Volop sport en muziek tijdens Pinksterweekend

Algemeen

Sint-Oedenrode - Een recordaantal van 106 teams zullen van 2 tot en met 5 juni in actie komen tijdens de twaalfde editie van Beach Soccer Rooi. Het deelnemersveld bestaat uit 26 jeugdteams, 36 herenteams en 28 damesteams, 4 "passend voetbalteams" en 12 teams met hulp- & dienstverleners.

Het concept van Beach Soccer Rooi staat al jaren als een huis en blijft een populair evenement om aan deel te nemen, maar ook om te bezoeken. Het Beach Soccer is een snelle en spectaculaire spelvorm wat ook voor de bezoekers erg leuk is om naar te kijken. In wedstrijden van 12 minuten worden in hoog tempo de vrije trappen, volley's, omhaals en andere technische hoogstandjes aaneengeregen onder de bezielende leiding van officiële scheidsrechters van de Nederlandse Beach Soccer Bond .

Rooi Live
Op vrijdag, zaterdag- en zondagavond verandert het Dommelpark weer in een gezellig Roois feestpaleis waar een mix van optredens staan te wachten. Met internationale top-dj's als Jordy Dazz, Maddix en de Rooise Sophie Francis, een aantal van Nederlands leukste feestzangers zoals Stef Ekkel, John de Bever en Raymond Hermans, diverse energieke feestacts zoals Snollebollekes, Puinhoop Kollektiv, De Rubberen Schuimboten en Daisy's DJ-team en uiteraard de nodige lokale publiekslievelingen zoals Dè La Parre, Tom Renash, Leuk da ge d'r Band, Dirk Drost en Kapelone is er voor elk wat wils te beleven tijdens Rooi Live. Tickets zijn verkrijgbaar via www.rooilive.nl

Meer informatie over Beach Soccer Rooi en Rooi Live lees je op www.BeachSoccerRooi.nl en www.RooiLive.nl