Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 7c7e7b
Foto:
Kunst en Cultuur

Pubquiz en dienstenveiling Theaterkoor Stem

Meierijstad - Theaterkoor Stem houdt op zaterdagavond 10 juni in gemeenschapshuis De Brink in Eerde een grandioze goederen- en dienstenveiling, afgewisseld met een gezellige pubquiz.

Tijdens de veiling worden bijzonder interessante goederen en originele diensten onder de hamer gebracht. De avond wordt afgewisseld met een bruisende pubquiz waaraan zowel individueel als in teams kan worden meegespeeld. Tijdens de pauzes presenteert het Theaterkoor Stem enkele nummers uit hun nieuwste voorstelling Boeiende Buren. Voor meer informatie, het aandragen van een kavel en/of het meedoen aan de pubquiz kunt u terecht op de website www.theaterkoorstem.nl. De opbrengst van deze - vooral ook gezellige - avond komt geheel ten goede aan de voorstelling die het theaterkoor in maart 2018 op de planken gaat brengen.

De veiling
Er zijn tientallen kavels waarop kan worden geboden. Voor elk is er wel wat wils, voor de grote en de kleine portemonnee en stuk voor stuk de moeite waard. Denk daarbij aan een fotoreportage op locatie, een professionele kok aan huis, diverse cursussen, teveel om op te noemen. Iedereen is op deze avond van harte welkom! Entree is 3 euro. De veiling start zaterdagavond 10 juni om klokslag 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend en kunt u de kavellijst bekijken. Er zijn verschillende veilingrondes die worden afgewisseld met rondes van de pubquiz. Meer informatie is te vinden op www.theaterkoorstem.nl of op onze Facebookpagina.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>