Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 25a940
Evenementen / Sint-Oedenrode

Kinderboerderij geeft feest voor alle kinderen

Sint-Oedenrode - Kinderboerderij Kienehoeve viert groot feest. Zondagmiddag 28 mei zijn alle Rooise kinderen welkom om het twintigjarig jubileum van de kinderboerderij te vieren.

In 1997 werd het toenmalig hertenkampje in park Kienehoef omgebouwd tot een volwaardige kinderboerderij. Na het ondertekenen van de notariële akte nam Stichting Kinderboerderij Kienehoeve het beheer van de nieuwe kinderboerderij over van gemeente Sint- Oedenrode.
Sinds de opening hebben veel Rooise vrijwilligers ongelofelijk veel tijd en moeite in deze prachtig gelegen boerderij gestopt. Gelukkig kon al snel worden samengewerkt met Stichting Dichterbij, een organisatie die zorg draagt voor de dagbesteding van mensen met een beperking. Deze groep mensen zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig en houden zich bezig met het voeren van de dieren, het schoon houden van de boerderij en omgeving. Dat alles onder begeleiding van medewerkers van Dichterbij.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week

2 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>