Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: b7634c
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Verspreid uw cadeau-ideeën met een folder

Sint-Oedenrode - Moeders verdienen het om vaker verwend te worden dan slechts op één dag. Toch zijn we allemaal blij met Moederdag, want op die dag worden moeders extra in de watten gelegd. Maar iedere moeder is anders, maar vaders en kinderen moeten wel op ideeën gebracht worden. Dat kan door uw eigen ontworpen folder! Heerlijke chocolaatjes, een lekker geurtje of een spannende roman. Verspreid uw folder om uw ideeën te verspreiden.

Folder om te bladeren
Als uw folder op de deurmat terecht komt, dan moet de ontvanger direct zien dat het om Moederdag gaat. Een vrouwelijk tintje is dan ook op zijn plaats. Moeder wordt lekker gemaakt en vader weet dan direct wat ze leuk of mooi vindt. Omdat vrouwen het heerlijk vinden om te bladeren en te neuzen is een aantrekkelijk lees- en bladernummer een perfecte optie voor een goede folder. Het moet vooral de moeder overtuigen, maar ook de rest van het gezin!

Folders verkopen
Onderzoek wijst uit dat een goede huis-aan-huis folder de verkopen nog steeds stimuleert. Folders hebben direct meetbaar effect. Investeer dus gerust in een Moederdagfolder, want dat levert direct omzet op!
DeMooiRooiKrant kan uw folder niet alleen goed huis-aan-huis verspreiden. Onze media-adviseur zorgt – als u dat wenst – ook voor het ontwerp. Daarnaast wordt het voor een aantrekkelijke prijs gedrukt. Uw Moederdagfolder wordt van A tot Z verzorgd.

10.000 ex A4   € 599.- ex btwIncl. opmaak, dubbelzijdig bedrukt, Fullcolour, en incl. verspreiding.
10.000 ex A5   € 539.- ex btwIncl. opmaak, dubbelzijdig bedrukt, Fullcolour, en incl. verspreiding.
10.000 ex A6   € 479.- ex btwIncl. opmaak, dubbelzijdig bedrukt, Fullcolour, en incl. verspreiding.

Volg ons op: Twitter, MooiRooi.nl, Facebook, Instagram, Linked ln.
Bel tel: 0413-479322 of stuur een mail naar redactie@DeMooiRooiKrant.nl

reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>