Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 5457e3
Regionieuws

Een bijzondere fietstocht voor toerfietsers

Sint-Oedenrode / Rosmalen - Blue4Charity houdt op zaterdag 13 mei een benefietfietstocht voor Dream4Kids uit Rosmalen. Blue4Charity is 10 jaar geleden binnen de politie Oost-Brabant ontstaan om actief geld in te zamelen voor goede doelen. Met het aan kanker overlijden van een collega in 2003, werd het plan opgezet om structureel goede doelen te ondersteunen. Zo werd er gefietst voor KWF, Villa Pardoes, KIKA en Make-a-Wish en konden steeds aanzienlijke bedragen worden overgemaakt. Laatste editie in 2016 werd een bedrag van 33.500 euro overgemaakt.

Goede Doel
Tot eind september 2018 jaar zal deze organisatie zich inzetten voor een Dream4Kids. Een kleine organisatie gevestigd in Rosmalen, welke zich inzet voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud, die een traumatische ervaring hebben opgedaan. Uit onderzoek van het Radboudziekenhuis Nijmegen is gebleken, dat het vervullen van een wens, een steun in de rug is, om hun trauma te verwerken en een flinke stap in de goede richting kan zijn. Het gaat hier om kleine wensen die meestal eenvoudig te realiseren zijn maar in de verwerking een groot effect hebben voor het kind.

De eerste activiteit is de Dialog Fietstocht op 13 mei a.s. Onder begeleiding van motoren fietsen we een afstand van ongeveer 140 kilometer. Door deze begeleiding hoeft het peloton nergens te stoppen. De kruisingen e.d worden voor u afgezet. Met behulp van voorfietsers wordt er met een constante snelheid gefietst. De start is bij Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen.

Bij Perron 3 en in de directe omgeving is voldoende parkeerruimte. Na ontvangst met koffie/thee, wordt er in één groep naar Valkenswaard gefietst. Hier wordt u een uitgebreide lunch aangeboden. Bij terugkomst in Rosmalen krijgt u een afsluitend drankje aangeboden. De kosten voor deze unieke fietstocht bedragen 25 Euro. Dit gehele bedrag komt ten goede aan Dream4Kids.

Om te deel te nemen, vragen wij slechts enkele voorwaarden. Dragen van een Valhelm, Ervaring om in een groep te fietsen, 26-28 km/u gemiddeld kunnen fietsen.

Wil je mee doen, meld je dan aan via het formulier op onze website www.blue4charity.nl, maak het bedrag over en kom op 13 mei a.s. om 08.00 uur naar Perron 3 te Rosmalen. Voor meer info over Blue4Charity zie onze website en voor Dream4Kids ga naar www.Dream4Kids.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>