Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: b43461
Sport

De Klutsers starten zomerprogramma

Nijnsel - Na de rustige winterperiode binnen is Boulesvereniging De Klutsers weer van start gegaan met het drukke zomerprogramma.

Dat programma bestaat uit twee interne competities en twintig toernooien met bevriende clubs uit de omgeving. De aanvang van het buitenseizoen is door voorzitter Toos Sanders gestart met het in gebruik nemen van het gerenoveerde clubgebouw achter zalencentrum De Beckart. Ook is een aantal banen van een nieuwe bovenlaag voorzien. Het geheel ziet er weer piekfijn uit om het komend seizoen weer tot een succes te maken. Redenen om er een feestelijke gebeurtenis van te maken.

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds bij de club aanmelden voor deelname aan instructielessen. Op deze avond werden tegelijk de prijzen uitgereikt van de gehouden wintercompetitie. Na vijftien partijen bleek dat Theo van de Ven als eerste eindigde met 11 winst en 59 pluspunten. Tweede werd Frans van der Velden met 11 winst en 58 plus, derde werd Tiny van Kessel met 11 winst en 55 plus. Vierde Jac Naus met 11 winst en 14 plus, vijfde Martien Versantvoort met 10 winst en 25 plus en zesde Toos Sanders met 9 winst en 27 plus.


 

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>