Afbeelding

Jubileum voor Opaal Son; ook Rooi profiteert

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het is feest bij Juwelier Opaal aan het Raadhuisplein in Son en Breugel. Inmiddels zijn zij daar alweer 5 jaar gevestigd, en dus inmiddels een begrip in Son. Maar ook voor de Rooise klant heeft de zaak wat leuks in petto...

Feestweek
Het is altijd de moeite waard om eens binnen te lopen maar zeker nu want in de feestweek van 22 maart tot 29 maart geven zij niet alleen bij aankoop een mooie goodiebag weg maar ook nog eens een cadeaubon ter waarde van 10% van het besteedde bedrag. Uiteraard heeft Opaal juweliers een ruim assortiment sieraden en horloges van diverse bekende merken. En deskundig advies.
Juwelier Opaal vind u aan het Raadhuisplein 14 in Son en Breugel en aan de Heuvel 40 in Sint-Oedenrode.

Eigen atelier
Juwelier Opaal heeft dus zowel een vestiging in Sint-Oedenrode als in Son en Breugel. Wat juwelier Opaal zo uniek maakt is dat zowel de vestiging in Son en Breugel als die in Sint-Oedenrode beschikken over een eigen atelier dat ook nog eens zichtbaar is vanuit de winkel. Achter de werkbank maken de ervaren goudsmeden Mieke en Jack de mooiste sieraden. Op verzoek van de klant maken zij sieraden waar bijvoorbeeld een vingerafdruk in wordt verwerkt. Dit zijn hele persoonlijke en emotionele opdrachten die zij in overleg helemaal naar eigen wens maken in zowel goud als zilver.
Kortom met hun jaren ervaring in het vak zijn uw dierbare spulletjes bij Opaal op de goede plek.