Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 746697
Foto: Cor van Oorschot
Kunst en Cultuur

Heerlijk concert van drie A Capella formaties

Sint-Oedenrode - Laat ik maar eens beginnen met de organisatie te complimenteren voor de keuzes die ze maakten bij dit eerste lustrum 'Trio A Capella' concerten. Duidelijk is dat het aanbod A Capella groepen groot is, dat de kwaliteit met de jaren stijgt en dat men originaliteit en eigenheid hoog in het vaandel houdt.

Door: Mattie De Schepper

De opkomst waaronder een mooie doorsnee van 'zingend Rooi' te bekennen viel was aanzienlijk groter dan bij eerdere edities.

Interessant concept in bijzondere ruimte
Eigenlijk is a capella zingen de meest eerlijke en ook de meest veeleisende vorm van zingen. Als dan ook nog de akoestiek meewerkt zoals in de Knoptorenkerk het geval is, hoeft het geluid niet versterkt te worden en is het zowel voor zangers als voor luisteraars een feest om de menselijke stem in pure schoonheid te laten en te horen klinken.

Het gehanteerde concept, in beide delen van het concert de drie groepen een onderdeel te laten brengen, zorgt voor afwisseling en opnieuw uitkijken naar ieders eigenheid en sterkte.

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant

Reageer op dit nieuws 2
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>