Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Attaque 1 wint overtuigend

Sport

Sint-Oedenrode - Na de 10-0 overwinning van vorige week was Attaque 1 weer koploper in de 3e klasse poule L. Ook vrijdag werd er wederom gewonnen, maar het team verloor de koppositie opnieuw aan ROTAC '82 1.

De tegenstander van het eerste was JCV uit Vught. De nummer 5 van de competitie strijdt hevig om lijfsbehoud. Voor Attaque 1 ziet dit seizoen er veel rooskleuriger uit, maar de strijd om het kampioenschap is nog steeds niet een kant op aan het vallen. De start was veelbelovend voor de Rooise mannen, want al snel was het 3-0. Leon Schepens, Dirk Kastelijn en Menno van Os wonnen alle 3 hun eerste partij. Tegen de verwachting in ging het dubbelspel naar de Vughtse tegenstanders, waarna ook wedstrijd 5 verloren werd. Dit werkte echter niet verlammend voor het Rooise trio en 3-2 werd al snel weer 6-2. De laatste twee wedstrijden werden eerlijk verdeeld en daardoor stond er uiteindelijk 7-3 op het wedstrijdformulier. Leon Schepens bleef ongeslagen en Menno van Os en Dirk Kastelijn wonnen ieder 2 wedstrijden. Omdat ROTAC met 10-0 van Smash '73 won moest het Rooise vaandelteam wel de koppositie weer teruggeven aan hun Rossumse concurrenten.

Attaque 2 is al het hele seizoen dominant in de 4e klasse poule F en die dominantie konden ze wederom tonen tegen BSM uit Dongen, de nummer 2 in de stand. Er waren echter wat personele problemen binnen het team waardoor Bram Marinus zijn opwachting mocht maken. Dit deed hij zeker niet onverdienstelijk. in zijn wedstrijden was hij een aantal keren dicht bij een 2-1 voorsprong in games, maar het killer instinct ontbrak om een wedstrijd binnen te halen. Frank van der Zanden en Leon Huijberts lieten opnieuw zien dat ze nog steeds makkelijk hogerop kunnen en wonnen op souvereine wijze al hun partijen plus het dubbelspel. Net als Attaque 1 stond er uiteindelijk 7-3 op het formulier, waardoor Attaque 2 nu een grote voorsprong van 9 punten heeft op hun Dongense tegenstanders.

Attaque 3 begon de competitie wat stroef, maar begint nu beter op gang te komen. Tegenstander vrijdag was Always Fair. De Ammerzodense tegenstanders stonden 2 punten boven de Rooise talenten. De start was gelijkopgaand en na 6 partijen stond het dus ook 3-3. Daarna vielen alle partijen de kant van Attaque 3 op. Cliff van Driel won zijn 2 resterende partijen. Stefan Kerk boog een 6-0 achterstand in de vijfde game om en Anne van de Sande zag haar laatste tegenstander opgeven. Dit betekende dat ook Attaque 3 met 7-3 won en hiermee de derde plek overnam in de stand. Stefan Kerk ging opnieuw 3 uit 3. Cliff van Driel won er 2.