Afbeelding

Nijnsel Vrouwen 1 ongeslagen kampioen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het sprookje duurt voort! Nijnsel VR1 heeft afgelopen zondag in de reserve tweede klasse het kampioenschap behaald met slechts twee verliespunten! Een unieke prestatie die volgend seizoen tevens promotie oplevert naar de reserve eerste klasse, nog nooit vertoond in Nijnsel en omstreken! Nijnsel VR1 is daarnaast een van de eerste kampioenen in het district Zuid 2. Met een ongelooflijke voorsprong van maar liefst achttien (!) punten werd op zondag 19 maart de kroon op het werk gezet met een 8-0 overwinning op het eerste damesteam van Gemert.

Ook het doelsaldo van + 49 laat aan onduidelijkheid niets te wensen over. De Nijnselse vrouwen onder leiding van de bezielde succescoach Arent van Dijk bonden alle tegenstanders tot nu toe aan de zegekar en gaandeweg het seizoen bouwde het team een indrukwekkende voorsprong op. Ook de sponsoren van het eerste uur, TVE Reclame, Peter Voss Baderie, Nol van den Oetelaar en Wetser Kappersbenodigheden deelden in het ongelooflijke succes van de Nijnselse dames.

Aanstaande zondag om half vijf meteen na afloop van de wedstijd van Nijnsel Heren 1 tegen Bergeijk is er in de kantine op Den Eimert een informeel samenzijn waarop alle leden, supporters en sponsoren van harte welkom zijn en iedereen in de gelegenheid is om de dames te feliciteren met dit ongekende succes. Een gerenommeerde dj zal het feestelijke gebeuren tot later op de avond omlijsten. Voel je welkom, onze dames kijken uit naar je komst en hebben recht op veel belangstelling uit Nijnsel en de andere kernen uit Meierijstad