Logo mooirooi.nl
Human Interest

Abraham- en Sarafeest 2017 krijgt langzaam maar zeker vorm

  | Fotonummer: a1eec0

Sint-Oedenrode - Het is al meer dan een generatie een goed Rooise gebruik dat de vijftigjarigen die in Sint-Oedenrode de basisschool bezochten bij elkaar komen. Ook dit jaar is er op de tweede zaterdag van september weer een Abraham- en Sarafeest. De afgelopen weken kon u in DeMooiRooiKrant al kennismaken met enkele van hen. Deze week vertelt een aantal van de organisatoren van het Abraham- en Sarafeest van dit jaar over de voorbereidingen van hun feest.

In oktober droeg het organisatiecomité van vorig jaar het stokje over aan de mensen die in het schooljaar 1978/79 in de zesde klas zaten. Al meteen tijdens de eerste vergadering verdeelden de zestien (bijna) vijftigers de rollen. Uit elke zesde klas van dat jaar namen twee mensen plaats in het comité. Maarten van der Vleuten werd, al of niet bewust, tot voorzitter van de club gebombardeerd. "De taken waren snel verdeeld. Er kwamen verschillende commissies die zich bezig houden met zaken zoals uitnodigingen, financiën, pr, locatie en natuurlijk het feest zelf", vertelt Maarten.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>