Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: de2720
Natuur en Milieu

Tweede bodemcafé in Boskant

Sint-Oedenrode - Bodem Netwerk Brabant organiseert op donderdag 23 maart het tweede Bodemcafé in de Gasthuishoeve te Boskant. Dit Bodemcafé wordt geopend door gedeputeerde Anne-Marie Spierings (Agrarische ontwikkeling, Energie en Bestuur). Iedereen is er welkom; de toegang is gratis.

Het doel van de Bodemcafé's is het uitwisselen van praktijkkennis en -ervaring over duurzaam bodemgebruik in Brabant. Bodemexperts en agrarische ondernemers kunnen er in informele sfeer met elkaar van gedachten wisselen.

Programma
Het programma is de Gasthuishoeve in Boskant (Kremselen 2) duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Het programma begint met de lancering van het digitale platform van het Bodem Netwerk Brabant. Vervolgens vertellen sprekers over mestscheiding in een kwatrijnstal en bodemkwaliteit, compost en bodemkwaliteit en bodemkwaliteit in relatie tot keuzes in landgebruik.

Aanmelden
Aanmelden kan via het online aanmeldformulier in de kalender op www.milieuwaternb.nl of door een mail met contactgegevens te sturen aan MvSebille@Brabant.nl


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>