Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 3344c2
Foto: Bas van Turnhout
Human Interest

Het Meierijspel verbindt

Sint-Oedenrode – Henk Kroon is inmiddels wel bekend met het maken van gezelschapsspellen. In 1990 bracht hij het Skinlespel op de markt. Nu, vele jaren en spellen later komt hij met een nieuwe editie: Het Meierijspel.

Het Meierijspel is een aandelenspel afgeleid van het bekende Monopoly.De slogan luidt: zicht op zaken, cultuur en welzijn in Meierijstad. En die drie zaken komen ook duidelijk naar voren in het spel. Verschillende deelnemers als Bakkerij Bekkers en Phoenix Cultuur hebben een plekje 'bemachtigd' op het bordspel. Verrassende en ludieke kanskaart teksten hebben uiteraard betrekking op de deelnemende bedrijven en organisaties en zorgen voor een vrolijke stemming.

Het spel is bedoeld voor zowel jong als oud. Om thuis te spelen of om mee te nemen op vakantie. Dan kun je aan iedereen zien waar je vandaan komt natuurlijk. Want naast dat het een leuk spel is, ziet het er ook nog eens fantastisch uit. Bekende hotspots uit Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel zijn te zien op het spelbord. Hierbij kun je denken aan Kasteel Henkenshage, Paaspop en De Noordkade.

Het spel is onder andere te koop bij Schellen in Veghel, Alfabet in Schijndel en kantoorboekhandel 't Paperas in Sint-Oedenrode en kost € 29,50.

reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>