Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 580112
Bedrijfsnieuws

Even voorstellen: ZHON

Sint-Oedenrode - Wij zijn ZHON Zorgwinkel en sinds een jaartje gevestigd in het hartje van Best, met de toenemende vergrijzing en het langer zelfstandig thuis blijven wonen van senioren, wordt het belang van goede en juiste hulpmiddelen meer en meer belangrijk.

Iemand die niet meer goed ter been is, maar toch op zichzelf is aangewezen kan met een goed advies afdoende geholpen zijn, denk hierbij aan de grotere hulpmiddelen zoals scootmobielen, rollators en rolstoelen, sta-op stoelen en zorgbedden, maar zeer zeker ook de kleinere hulpmiddelen zoals douchkrukjes, aangepast bestek en bekers, medicijndoosjes, krukken, en ook voor de slechtzienden een ruim assortiment zoals telefoons met grote toetsen en loeplampen.

Ook voor het huren van zorghulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Met enige regelmaat kunnen wij ook tweedehandsartikelen aanbieden, zo kunnen wij mensen met een kleiner budget dezelfde kwaliteit bieden maar dan voor een kleiner prijsje . Houdt onze website in de gaten.

Bij aankoop van een scootmobiel kan er indien gewenst meteen een verzekering en een onderhoudscontract worden geregeld, zodat u zich hierover gen zorgen hoeft te maken.

Kortom, service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel, hierbij nodigen wij u uit eens een kijkje te komen nemen in onze winkel aan de Sint Odulphusstraat 2a – Hoofstraat 18d in Best 0499-377173 www.ZHON.nl

de koffie staat uiteraard klaar !!

Openingstijden : dinsdag t/m zaterdag van 10.00 u tot 17.00 uur

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>