Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: b346e2
Zorg en Welzijn / Sint-Oedenrode

1-loket voor al uw vragen over welzijn & zorg

Sint-Oedenrode - Deze tijd van snelle veranderingen op het gebied van welzijn & zorg, gecombineerd met de behoefte om langer thuis te blijven wonen, vraagt om duidelijkheid, dus 1 loket voor al uw vragen. Een plek waar u wellicht niet direct de benodigde hulp kunt krijgen, maar waar ze wel weten waar die gehaald kan worden. Waar ze luisteren naar uw vraag en met u meekijken en zoeken naar een goede oplossing.

Verschillende organisaties, zoals Wovesto, de Dorpsraad Boskant, de KBO, Ommekaar, een politieke afvaardiging en Welzijn De Meierij hebben er voor gezorgd dat er zo'n loket is gekomen. Ze hebben gezorgd voor 1 telefoonnummer, 073 – 544 14 00 en vrijwilligers geworven voor een spreekuur.

Iedere vrijdagochtend van 09:30 – 11:00 uur kunt u bij hen terecht in Odendael en wordt u te woord gestaan door zeer deskundige vrijwilligers.

1-loket voor al uw vragen over welzijn & zorg!

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>