Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: b2bfce
Human Interest

Even voorstellen...

Sint-Oedenrode - Hoi! Mijn naam is Ilse van den Ham. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Son en Breugel. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn MBO opleiding 'Marketing en Communicatie', deze opleiding volg ik op het Summa College in Eindhoven. Om deze opleiding af te ronden moet ik een afstudeerstage lopen. De komende vier maanden zal ik het MooiRooi-team dus komen versterken en zult u mijn naam vast en zeker vaker voorbij zien komen.

Ik heb gekozen voor een stage bij DeMooiRooiKrant omdat ik volgend jaar graag Communicatie of Journalistiek wil gaan studeren. Mijn interessegebied is erg breed, maar wat ik vooral leuk vind om te doen is het bedenken, schrijven en lezen van teksten. Ik hoop dus ook in deze 4 maanden mijn eigen bijdrage te kunnen leveren en uw favoriete krant nog aantrekkelijker te maken. Verder houd ik me in mijn vrije tijd veel bezig met sport, vrienden, dieren, festivals en films. Naast mijn opleiding werk ik in de horeca en sta ik regelmatig in verschillende supermarktketens lekkere hapjes uit te delen, iets wat ik al jaren met liefde en plezier doe.

Wanneer ik straks afgestudeerd ben aan de hoge school hoop ik of een baan te bemachtigen bij een groot reclamebureau of een bekend magazine, of zelfs ooit een eigen televisieprogramma op te zetten. Hopelijk ziet u mijn naam in de toekomst dus nog vaker voorbij komen! Heeft u vragen of wilt u gewoon even een praatje maken, loop dan gerust eens binnen.


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>