Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: ae52b1
Foto: Henri van Hoorn
Kunst en Cultuur

Expositie 'Bonte wereld' met Leny Meulendijks


Sint-Oedenrode - Van 17 maart tot 26 mei aanstaande is er weer een bijzondere expositie in het Zaken- en Bestuurscentrum. Onder de naam 'Bonte wereld' presenteren 4 kunstenaars hun schilderijen en beelden. Wat ze alle 4 gemeen hebben is dat ze veel kleur gebruiken in hun werk. Ze willen de kijker erbij betrekken, er plezier aan laten beleven en vrolijk maken.

De kunstenaars komen uit diverse hoeken van het land maar dit keer ook uit ons eigen Sint-Oedenrode, in de persoon van Leny Meulendijks. Leny exposeert een aantal van haar schilderijen met alledaagse maar niet realistische afbeeldingen. Ze heeft haar opleiding onder andere bij de Academie der Schone Kunsten te Arendonk genoten en wil met haar kleurrijke schilderijen blijheid bij de kijker bezorgen.

Helmy van Kollenburg van het Zaken- en Bestuurscentrum is in ieder geval enthousiast. 'Leuk om de verhalen van de kunstenaars te horen en ons gebouw weer prachtig aangekleed te zien worden. Ik hoop dat er veel mensen een kijkje komen nemen. Het is zeker de moeite waard.' Opening met Meet & Greet op 17 maart Op vrijdag 17 maart aanstaande wordt de expositie officieel geopend, onder het genot van een hapje en een drankje. De kunstenaars zijn dan zelf aanwezig en leiden de bezoekers met veel genoegen langs de kunstwerken. U bent van harte welkom tussen 17.00 – 18.30 uur. Vanaf 20 maart is de expositie doorlopend te bezoeken tijdens kantoortijden in het Zaken- en Bestuurscentrum op Bastion 1-5 in Sint-Oedenrode.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>