Logo mooirooi.nl
De organisatie van de kindermiddag met als stralend middelpunt Kim zelf.  | Fotonummer: f3344d
De organisatie van de kindermiddag met als stralend middelpunt Kim zelf.

Kindermiddag stichting Kei Kim groot succes

Sint-Oedenrode - Zondag stond Café 't Kerkpleintje bomvol voor de kindermiddag van Stichting Kei Kim. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een hersenbeschadiging. Zij organiseerden de middag in samenwerking met het café om geld op te halen voor de stichting. Voor de kinderen waren er allerlei activiteiten en spelletjes opgezet.

Rond de klok van 14:00 uur barstte het festijn los en konden de kinderen zich de hele middag meer dan prima vermaken. Airhockey, tafelvoetbal, kleuren, schminken, goochelshows, je kon het zo gek niet bedenken of het was er. Aan het einde van de dag was er zelfs een loterij waar leuke prijzen mee te winnen waren. Dit alles was opgezet door Stichting Kei Kim in samenwerking met Mark van den Akker van Café 't Kerkpleintje, waar de kindermiddag georganiseerd werd. Het doel was om de kinderen en hun ouders en/of opa's en oma's een gezellige middag te bezorgen en tegelijkertijd natuurlijk geld op te halen voor de stichting, om kinderen met een hersenbeschadiging te helpen. 

''Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage'', vertelt Marion, één van de initiatiefneemsters van de stichting. ''Die bijdrage gaat volledig naar de stichting. We hebben eigenlijk voor ieder wat wils. We hebben een verhalenverteller, een goochelaar, de kinderen kunnen tafelvoetballen of bijvoorbeeld gewoon lekker kleuren.'' Ook FrietFeest was aanwezig, zo hoefden de bezoekers niet eens weg voor het eten en konden de kinderen dus lekker door blijven spelen. Het springkussen dat buiten stond was vanwege het weer ook een enorm succes, net als de rest van de middag. Het café aan het kerkplein was afgeladen vol en de kinderen genoten zichtbaar. 

De Stichting Kei Kim is een organisatie die is opgericht om kinderen te begeleiden die een hersenbeschadiging (cerebale parese) hebben opgelopen bij hun geboorte. Om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en hen een beter perspectief te bieden zet de Stichting Kei Kim zich in om deze doelen te bereiken. Al deze kinderen hebben een eigen verhaal maar ze hebben allemaal één ding gemeen; het zijn stuk voor stuk lieve, geweldige kinderen met heel veel doorzettingsvermogen! Om de stichting financieel te ondersteunen organiseren zij op zaterdag 25 maart 2017 in Café 't Kerkpleintje een benefietavond onder de naam "Think" met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat kinderen met een cerebrale parese de hulp krijgen die zij nodig hebben.

3 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>