Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 7d93ca

Feestelijke opening kunstgrasveld KV Nijnsel

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag werd het kunstgrasveld van Korfbal Vereniging Nijnsel geopend. Het multifunctionele veld dient niet alleen voor de vereniging zelf, maar in overleg met de club kan in principe iedereen er gebruik van maken. Onder grote belangstelling vond de feestelijke opening plaats.

Al ruim voor de opening stond het grote publiek in het heerlijke lentezonnetje al te wachten bij de hekken. Kijkend naar het veld hadden de aanwezige korfbaldames er al zichtbaar veel zin in om hier hun wedstrijden te gaan korfballen. Voorzitter van KV Nijnsel Erik Hoppenbrouwers nam de microfoon in zijn hand en begon met de opening. Hij bedankte alle bedrijven en organisaties die mee hebben gewerkt om het plan te realiseren. De vrijwilligers die mee hebben gewerkt, werden letterlijk en figuurlijk nog even extra in het zonnetjes gezet, want ook zij hadden een groot aandeel in de realisatie. ''Wij zijn als club erg trots op dit prachtige kunstgrasveld en we willen graag iedereen bedanken die hier hun bijdrage aan geleverd hebben'', sprak Erik Hoppenbrouwers trots.

Het traditionele doorknippen van het lint werd overgelaten aan nieuwe wethouder van o.a. sport in de gemeente Meierijstad Coby van der Pas en oud-wethouder van gemeente Sint-Oedenrode Ad van der Heijden. Zij werden geholpen door een twee piepjonge leden van KV Nijnsel. Na afloop werd er lekkere champagne gedronken en is het veld nu dus officieel geopend.

1 reactie
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>