Afbeelding

"Het harde werken zit in mijn bloed"

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Anouk van de Ven werkt al van kinds af aan mee bij Vennotex. Wanneer zij uit school kwam ging zij samen met haar zus aan de slag in de winkel. Sinds elf jaar is zij full-time in de winkel aanwezig.

"Mijn passie is altijd om een zo groot mogelijke klantenkring te krijgen en te behouden binnen het bedrijf. Dat is waar we voor staan en dat vind ik daarom ook ontzettend belangrijk. Ik vind het leuk om met trendy items bezig te blijven want dat verandert continu. Op alle vlakken moet je met de trends meegaan. Wat dat betreft is dat net als bij kleding. Daarmee moet je altijd up-to-date blijven maar dat is juist wat het zo leuk maakt."

"Tevens vind ik het ontzettend leuk om nieuwe dingen te proberen. Zoals de verkoop via internet en via Social Media. Wij zijn in de winkel altijd bezig met het zoeken naar leuke en nieuwe spullen. Bepaalde dingen die wij doen slaan aan bij bepaalde doelgroepen en het is continu inspelen op die zaken."

"Ik heb enkele jaren in de horeca gewerkt. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen. Het harde werken zit dus wel in mijn bloed. Ik heb op de school voor consumptieve beroepen gezeten maar uiteindelijk ben ik dus hier terecht gekomen. Met heel veel plezier natuurlijk. Ik geniet er nog steeds iedere dag van."

"Naast mijn werk hou ik van lekker uit eten gaan. Daar kan ik echt van genieten. Een terrasje pakken en met vrienden gezellige dingen doen. Laat de zomer dus maar komen! Haha. Ik ben fulltime aan het werk in de winkel, daarna eet ik vaak samen met mijn zus en 's avonds kijk ik tv, doe ik het huishouden en beantwoord ik de mails en bestellingen via de computer. Er is altijd wel wat te doen dus je hoef je nooit te vervelen."

"Over tien jaar woon ik nog steeds bij de winkel want dit bevalt me ontzettend goed. Werk en privé zo dicht bij elkaar maakt het op heel veel momenten gemakkelijk. Ik ben heel erg tevreden met alles hoe het gaat. Wellicht dat we in het assortiment wat zullen uitbreiden maar ik ben nog steeds werkzaam in de winkel."