Afbeelding

Intertoys: deelnemer vanaf de start

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Eén van de winkels die al vanaf de start meedoet met het spaarsysteem is Intertoys. Eigenaar Gert Jan Rijsouw zag de populariteit van de kaart flink dalen en is daarom erg blij met de reanimatie van de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart.

Bij Intertoys wordt veel gespaard. Vooral in het najaar vliegen de pasjes over de toonbank. "Sinds de invoering van de nieuwe kaart zijn er duidelijk meer mensen de spaarkaart gaan gebruiken. De klanten hebben de kaart weer uit de lade gepakt. Een goede zaak, want hoe meer mensen in eigen dorp kopen en sparen, hoe beter het voor het centrum is", vertelt Gert Jan vanuit zijn speelgoedwinkel aan de Markt.

Actie
Iedere twee weken komt een deelnemende winkelier met een leuke actie, speciaal voor mensen met een Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarkaart. Behalve twee weken lang dubbele spaarpunten gaat Intertoys één spellenpakket verloten ter waarde van € 30.- Aan één van de klanten die voor tenminste €10.- aan speelgoed koopt én deelnemer is aan het spaarsysteem.