Jolijn van Rooij
Jolijn van Rooij

Klavertje Vier: De rolverdeling

Human Interest

Sint-Oedenrode - Op 17, 18, 22, 24 en 25 maart staat Toneelvereniging Klavertje Vier Nijnsel op de planken van De Beckart Nijnsel met het kluchtige blijspel "De Nonnen Van Navarone". De komende weken voelt DeMooiRooiKrant de spelers aan de tand over hun personages. Deze week Betsie School en Jolijn van Rooij.

Betsie School
Ook dit jaar heb ik weer een mooie rol toegewezen gekregen die ik me eigen mag maken voor de voorstellingen van Klavertje Vier. In het verleden al non gespeeld, nu ben ik bevorderd tot moederoverste.
Er heerst veel onrust in mijn klooster. Ik heb er heel veel, eigenlijk alles, voor over om het klooster te redden van de ondergang en de oneerbiedige praktijken. Gelukkig verlies ik de controle niet, maar gaat het me lukken om het klooster te redden?Nieuwsgierig of het me gaat lukken? Je bent van harte welkom bij onze voorstellingen!

Jolijn van Rooij
Voor mij is het mijn debuut bij Toneelvereniging Klavertje Vier. Wat een gezelligheid iedere repetitie! De gastrol die ik mag spelen is die van Jacqueline; een Gooisch dom blondje dat veel met haar uiterlijk bezig is en een drama Queen kan zijn. Jacqueline is in klooster 'Huize Navarone' op bezoek bij Rutger, de beste vriend van haar man. Niet voor een goed gesprek en een kopje thee. Nee nee, ze is zijn geheime minnares! En dat terwijl haar eigen man toevallig ook in hetzelfde klooster verblijft. Ojeee, als dat maar goed gaat.

Betsie School