Afbeelding

"When Harry Met Lolita"

Cultuur

Papgat - Op carnavalsdinsdag 28 februari kan iedereen getuige zijn van het feit dat de "ontembaar" geachte Lolita toch nog getemd wordt door Harry Sunnymountain. Om 11.00 onder het portaal van de "Holy Ritachurch" gaat de onecht ceremonie van start en zal blijken of ze toch nog gaat terugkrabbelen.

Haar ouders op de "Dotwood" ranch heeft ze tot wanhoop gedreven. De ene na de andere geschikte huwelijkskandidaat werd na het uittesten bij het grofvuil gezet. Maar toen Harry bij hen op de ranch kwam werken en hij haar regelmatig bedwong met zijn lasso had ze haar evenknie gevonden.

Lolita Adrienne Maryan Dotwood (Rian van Stiphout) en Harry Sunnymountain (Hans Zonnenberg) leven samen met hun onechte familie al maanden naar dit Wild West huwelijk toe en hebben er ontzettend veel zin in om dit samen met heel Papgat te vieren.

Dus kom om 11.00 uur naar de hilarische huwelijksvoltrekking of bezoek de supergezellige receptie vanaf 14.15 uur om dit prachtige koppel te feliciteren en te zien hoe goed cowboys en indianen samen een feestje kunnen bouwen..!