Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 05029c
Bedrijfsnieuws

Café van Ouds in nieuwe handen

Sint-Oedenrode - Café van Ouds is sinds vandaag in nieuwe handen. Mark van den Akker (40) heeft vanmiddag het koopcontract voor het café getekend. De nieuwe naam van het café is inmiddels ook bekend geworden. Het Kerkpleintje moet middels deze weg nieuw leven worden ingeblazen.

"Die naam hebben mijn dochter van tien en mijn zoontje van acht bedacht, dus dat zat meteen goed!" Mark is van oorsprong timmerman. "Sinds juni vorig jaar ben ik al uitbater van het café. Maar nu is het dus echt van mij. Het is altijd mijn droom geweest om een café te runnen in Sint-Oedenrode. Dat dat er nu van komt is natuurlijk fantastisch. Het moet hier weer ouderwets gezellig worden. Er moet veel te doen zijn, zoals darten, biljarten en andere activiteiten. Daarnaast gaan we de kroeg een likje verf geven en komt er een scheidingswand in het midden. Het is daarom straks ook mogelijk om hier een feestje te geven in een afgesloten ruimte."

Nadat de meterstanden zijn gecontroleerd en het contract is doorgenomen is het tijd om de handtekeningen te zetten. Martijn de Jong (Café Oud Rooy) verkoopt hiermee het café aan Mark van den Akker. "Vanaf nu is het van mij. We gaan er volle bak voor!" vertelt de nieuwe eigenaar vol enthousiasme. 

12 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>