Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 682c9e
Roois nieuwsbericht

Lynn de Grauw voorleeskampioen Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Robin, Suze, Jip, Jini, Roos. Floris, Lynn en Sophie. Deze acht deelnemers presenteerden zich namens hun groepen in Mariëndael.  Allen gebrand om de titel "Rooise Voorleeskampioen" in de wacht te slepen. Ze werden ondersteund door een volle zaal met spandoeken van enthousiaste medeleerlingen.

Lynn de Grauw (groep 7 basisschool Franciscus Boskant) wist op overtuigende wijze de voorleeswedstrijd voor basisschoolleerlingen te winnen. Haar fragment uit "De verschrikkelijke badmeester" van Jozua Douglas boeide de zaal zo dat een van de juryleden opmerkte: "Tijdens de voorbereiding op deze wedstrijd beluisterde ik een fragment dat de schrijver zelf op internet voorleest.  Hij had ook jou, Lynn daarvoor kunnen vragen. Jij deed het zeker net zo goed."

De winnares mag Sint-Oedenrode vertegenwoordigen op de  regionale wedstrijd in Goirle. Ook mag ze komend jaar in de jury plaatsnemen. De jury was van mening dat de kwaliteit van de voordrachten ieder jaar nog stijgt en dat er door de deelnemers ook nieuwe sfeermakers worden ingebracht zoals passende gebaren en stemverheffingen.

7 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>