Boskant wacht zware klus bij DVG

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend is er slechts één wedstrijd gespeeld door de teams van v.v. Boskant. Boskant 2 speelde in Mierlo op kunstgras tegen Mifano 2 en behaalde daar een zeer verdienstelijk gelijkspel. De beste kans in de 1e helft was voor de thuisclub, maar de penalty die ze in de 40e minuut kregen, werd voortreffelijk door Boskant doelman Geert Foolen gestopt.

Net voor rust had Joris van der Heijden de 0-1 op z'n schoen, maar jammer genoeg wist hij een goede kans niet te verzilveren. Na rust was het met name aan Geert de danken dat de 0-0 over de eindstreep getrokken kon worden. Alle overige wedstrijden, zowel op zaterdag voor de jeugd als op zondag voor de senioren en dames, werden afgelast.

Voor Boskant 1 waren de uitslagen van de koplopers Boxtel en BMC niet onverdeeld ongunstig. Boxtel werd door Keldonk op een keurige 1-1 gehouden en BMC kreeg thuis met een 0-3 eindstand stevig klop van DVG. En juist datzelfde DVG is voor aanstaande zondag de tegenstander van Boskant! De thuiswedstrijd werd destijds door Boskant met 1-0 in haar voordeel beslist, in een periode waarin DVG moeizaam draaide. Maar de knop lijkt in Liempde op de juiste stand gezet te zijn, want vanaf 13 november heeft DVG geen wedstrijd meer verloren en 15 punten behaald in 5 wedstrijden. En misschien nog wel indrukwekkender is de manier waarop: liefst 22 doelpunten voor en "slechts" 5 tegen!