Odisco 1 glansrijk kampioen

Human Interest

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Odisco thuis tegen Roka. Het was de nummer 1 tegen de nummer laatst. Bij winst zou Odisco het kampioenschap in de zaal binnen halen. Hierdoor stond er enige druk op de wedstrijd.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd en liet aan het grote publiek zien dat het vandaag maar voor één ding ging: de winst. Na 11 minuten was het al 6-1 en een monsterscore leek binnen bereik. Odisco speelde goed en straalde. Met 8 dames die alle 8 top waren, konden de dames met 13-5 gaan rusten. In de rust werd de dames verteld zo door te spelen. Het spel was goed en als de dames de rust konden bewaren, zou het een hele mooie einduitslag kunnen worden. Ook de 2e helft deed Odisco wat het moest doen: de thuisploeg scoorde rustig verder en van druk van een kampioenswedstrijd was totaal geen sprake meer. Met mooie aanvallen en snelle doelpunten werd Roka eenvoudig overlopen. Met een eindstand van 25-9 werd het kampioenschap simpel binnen gehaald en kon het feestgedruis beginnen. Odisco behaalde vandaag een hele nette overwinning en kon daardoor met de huifkar naar de sponsor Café de Toel om daar met de supporters tot in de late uurtjes te feesten. Volgende week speelt Odisco uit in Haaren tegen Tovido 1 om 11:50 uur.