Afbeelding

Samen met je (klein)kind muziek maken

Cultuur

Meierijstad - Met muziek maken kun je niet jong genoeg beginnen en wat is er nu leuker dan samen met je (klein)kind muziek maken! Daarom biedt de muziekschool van Phoenix Cultuur verschillende korte cursussen aan in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. In de week van 13 februari starten er verschillende nieuwe groepen voor baby/dreumes en peuter.

De cursus Kind, Ouder & Muziek biedt een goede ondersteuning voor de sociale-, emotionele- en motorische ontwikkeling van een kind. Daarnaast is het natuurlijk, al spelenderwijs, samen met je kind genieten van muziek maken! Op basis van de ontwikkeling van het kind zijn er cursussen voor de baby/dreumes en de peuter. De cursus in Veghel start op maandagochtend 13 februari, in Sint-Oedenrode op woensdagochtend 15 februari en in Schijndel op vrijdagochtend 17 februari. Natuurlijk zijn ook opa's en oma's heel erg welkom om samen met hun kleinkind te komen.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen kun je ook terecht via info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.