Rian van Stiphout en Hans Zonnenberg
Rian van Stiphout en Hans Zonnenberg

Wild West in Woodside op carnavalsdinsdag

Cultuur

Sint-Oedenrode - Binnen de nieuwe gemeente Meierijstad blijft één zekerheid bestaan: carnavalsdinsdag is dé dag van het Papgats Themahuwelijk. Traditiegetrouw vindt de bekendmaking van het nieuwe koppel plaats tijdens het eerste weekend van de prinsenzittingen zo ook dit jaar.

De introductieact was hilarisch. Het gebruikte slapstickfilmpje zal ongetwijfeld een hit op social media worden. Het thema bleek direct al uit de eerste beelden: "Wild West". In het filmpje speelden veel bekende Papgatse gezichten mee. Deze acteurs en overige familieleden staan garant voor een heel wild "Wild West huwelijk" op dinsdag 28 februari.

De hoofdpersonen kwamen in stijl op het podium na het romantisch huwelijksaanzoek dat in het filmpje getoond werd. Lolita Adrienne Maryan Dotwood stond stralend naast haar aanstaande echtgenoot, Harry Sunnymountain. Het geluk spatte van de gezichten van dit verliefde stelletje af.

Hieruit kun je dus opmaken dat ze al heel goed in hun rol zitten, want achter Lolita en Harry zitten Rian van Stiphout en Hans Zonnenberg verscholen. 2 personen die zeer veel voor het carnaval in Papgat doen en gedaan hebben. Ze staan nooit op de voorgrond en verdienen het nu een keertje om in de spotlights te komen. Rian zit in het bestuur bij "De Plekkers" en is bij vrijwel alle activiteiten van deze prachtige club betrokken en Hans is lid van 't Skrothupke, is daarvoor lid geweest van de raad van 11 en helpt nog steeds achter de schermen bij diverse activiteiten van de stichting Papgat.

Iedereen is van harte welkom in Woodside (Boskant) op dinsdag 28 februari. U kunt om 11.00 uur de onechte huwelijksvoltrekking bij de "Ritachurch" bijwonen of gewoon vanaf 14.15 uur de receptie bezoeken. Natuurlijk is het ook leuk om de "Wild West Lunch" mee te maken. Om deze maaltijd bij te wonen kunt u bij "De Vriendschap" kaarten bestellen. Als je aanwezig bent op deze dag wordt je automatisch meegezogen in dit megarollenspel. Leuk om eens mee te maken!

In de carnavalseditie van deze krant onthullen we meer pikante details over het bruidspaar en het programma van deze dag.

Afbeelding