Afbeelding

Emté gaat winkel 'upgraden'

Zakelijk

Sint-Oedenrode – Supermarkt Emté in Sint-Oedenrode gaat vanaf donderdagmiddag 15.00 uur twee weken dicht. Sligro gaat de zaak 'upgraden' om zo klaar te zijn voor de toekomst en vooral om in te spelen op de laatste trends.

Wat betekent dat? Niet alleen het logo krijgt een nieuw gezocht. Het complete aanbod van producten wordt anders. Emté zal zich veel meer gaan richten op verse producten. Steeds meer supermarkten gaan verse producten aanbieden. Ten eerste om dat mensen er naar vragen en ten tweede om dat het veel meer uitstraling aan een winkel geeft. De zogenaamde 'beleving' wordt groter voor een klant.
Op dit moment zijn bouwvakkers al druk bezig met de eerste handelingen. Zo is al te zien dat de entree wordt verplaatst naar het midden. Die zal ruimer worden en dat komt ten goede aan de toegankelijkheid en de veiligheid bij het verlaten en betreden van het gebouw.  Ook de indeling van de zaak gaat op de schop. Kortom, er vindt een echte 'upgrade' plaats. Op woensdag 1 februari vindt de feestelijke opening plaats. Ondertussen houdt Emté leuke acties die via MooiRooi zijn te volgen. Zo rijdt er een versbus door het dorp en kunnen mensen deze versbus betreden op het parkeerterrein van Emté.

Afbeelding
Afbeelding