Jubilarissen Boskant: Willy van der Heijden met echtgenote, Rien van der Zanden met echtgenote, Erik van de Wijdeven met echtgenote.
Jubilarissen Boskant: Willy van der Heijden met echtgenote, Rien van der Zanden met echtgenote, Erik van de Wijdeven met echtgenote.

Muzikaal Boskant viert jubileum

Human Interest

Boskant - Komend weekend staat er bij v.v. Boskant opnieuw een belangrijke activiteit op het programma. Een activiteit met een zilveren randje, want het is dit jaar de 25e keer dat de leden van v.v. Boskant de bühne op gaan! In een nieuw onderkomen, want de tent die jarenlang was gebruikt was nodig aan vernieuwing toe.

Deze keer is gekozen voor een thema-optreden. De organisatie heeft aan deze editie van Boskant Got's Talent het thema "Après Ski" gekoppeld. Voor de deelnemers (en bezoekers) is de tent daarom ook omgebouwd tot een echte skihut, opgesierd met playback beelden uit vroegere tijden.

Op vrijdag 13 januari zullen de senioren en dames vanaf 19.30 uur hun muzikale talenten ten gehore brengen. De vrijdagavond zal worden afgesloten met een grandioos optreden van Après Ski artiest Koossie Citroen. Voor de jeugd staan de optredens gepland op zondag (middag) 15 januari vanaf 13.30 uur.
Liefst 25 jaar lang al is dit weekend, naast het voetbal, één van de (muzikale) hoogtepunten binnen onze vereniging, met optredens die menig talentenjacht de loef afsteken! U bent van harte welkom.
Graag aandacht voor een mededeling van huishoudelijke aard: zowel op vrijdag als zondag is het gebruik van de pinautomaat in de kantine helaas niet mogelijk! Tevens werden afgelopen week de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dat verdient natuurlijk een bloemetje.