Jubilarissen 50-60-70 jaar: vlnr Harry van Aarle, Leo van Breugel, Rinus Timmers, Broer Voets
Jubilarissen 50-60-70 jaar: vlnr Harry van Aarle, Leo van Breugel, Rinus Timmers, Broer Voets

Rhode huldigt Broer Voets met 70 jarig jubileum

Human Interest

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag hield Rhode haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Deze receptie is altijd het moment om de jubilarissen en de vrijwilliger van het jaar te huldigen en eventueel de leden van verdienste en ereleden te benoemen.

In zijn openingswoord stond voorzitter Wim van Meijl ook nog even stil bij het afgelopen jaar en met name bij het kampioenschap van Rhode 1. Voor komend jaar verwacht hij dat de gemeente Meijerijstad een beslissing gaat nemen over Sportpark de Neul.

Vervolgens werden de jubilarissen gehuldigd. Isi Merkx, Tom van Aarle, Hans Dekkers, Robert Barclay en Rens der Kinderen waren 25 jaar lid. Voor een groot gedeelte zijn zij nog steeds actief als voetballer. Martien de Louw en Wilgart van Langen vierden hun 40 jarig jubileum, beiden wel gestopt, maar Rhode trouw gebleven.

Leo van Breugel, Harry van Aarle en Harrie der Kinderen zijn 50 jaar lid. Met name Leo en Harry zijn nog erg actief resp. in de werkploeg en ledenadministratie. Rinus Timmers vierde zijn 60-jarig jubileum en Broer Voets zijn 70-jarig. Ook zij zijn nog steeds actief met diverse taken. Broer is het tweede lid van Rhode dat zijn 70 jarig jubileum viert en nu ook degene die het langst lid is van Rhode. Jan de Laat werd uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Jan is al jaren lid van de Technische Commissie en heeft meegewerkt aan het Jeugdplan van Rhode.

Vervolgens werd René van Erp benoemd tot lid van verdienste. René is al jarenlang trainer en leider van diverse seniorenteams. En als klap op de vuurpijl werd Lambert Kersten benoemd tot erelid. Lambert was verdediger van Rhode 1 en later ook leider, maar ook iemand waar altijd een beroep kan worden gedaan. Een Rhode lid in hart en nieren.

Zaterdag en zondag Playback
A.s. zaterdag begint om 20:00 uur de jaarlijkse Playbackavond. A.s. zondag komt de jeugd in actie bij Rhode Got Talent (13:00 uur).