Afbeelding

Carli Hermès naar Sint-Oedenrode

Cultuur

Sint-Oedenrode - Op uitnodiging van FotoclubRooi geeft Carli Hermès op 31 januari 2017 in Mariëndael een presentatie over zijn werk.

Carli Hermès wordt zowel nationaal als internationaal tot de meest vooraanstaande fotografen en videokunstenaars van deze tijd gerekend. Hij werkt voor o.a. Volkswagen, KLM, Martini, BMW, LG en vele andere grote opdrachtgevers. Geregeld is zijn werk te zien in magazines, waaronder de Linda. Misschien wel zijn grootste bekendheid heeft hij verworven met de campagnes voor Suite Supply. Het fotowerk voor deze mannenmodezaak is niet alleen zeer kunstzinnig maar soms ook controversieel.

Zijn (vrije) werk is tentoongesteld in diverse musea, zoals het Groninger Museum. Ook heeft hij vele beroemde mensen voor zijn lens gehad, zoals Mathijs van Nieuwkerk, Katja Schuurman en George Clooney. Op 3 oktober 2016 is een boek met een overzicht van zijn werk verschenen bij uitgeverij Terra onder de titel: "Three decades of uncompromising photography". Na zijn presentatie zal Carlì u in staat stellen een gesigneerd exemplaar van het boek te kopen (€ 59,50).

Wie meer wil weten over de persoon en het werk van Carli Hermés is op 31 januari 2017 van harte welkom in het Cultureel Centrum Mariëndael, Laan van Henkenshage 2 te Sint-Oedenrode. De zaal is vanaf 19:15 u geopend. De presentatie begint om 20:00u. Het is aan  de welwillendheid van Carli en de sponsoring van de Fotobond te danken dat de toegang gratis is. Het aantal plaatsen is echter beperkt tot 160 en vol is (helaas) vol!