Afbeelding

Expositie Annie Veldkamp: 'Dans de wereld rond'

Cultuur

Meierijstad - Annie Veldkamp (Sint-Oedenrode) exposeert in Cultuurfabriek de Noordkade met een ambitieus en meeslepend scala van 3D-sculpturen in vilt.

Haar werk weerspiegelt bijzondere opvattingen over dansen en beweging in uiteenlopende vormen. Muziek, ritme en uitdrukking worden gecombineerd met natuurlijke materialen. Werken met natuurproducten is rustgevend, aldus Annie. Het is haar bedoeling om inspirerende gedachten te vertalen in rustgevende en oorspronkelijke uitstraling. 'Natuurlijk mooi' is daarbij haar credo rond de vormen van creatieve meditatie binnen deze tentoonstelling. De expositie 'Dans de Wereld rond' is te zien op 2 locaties:

Galeriecafé De Afzakkerij - 8 januari - 19 februari 2017. Hal begane grond (achter Galeriecafé De Afzakkerij) - 8 januari - 30 januari 2017. Officiële opening op 21 januari 2017 om 20.15 uur met een show van bijzondere danstechnieken. Bijzondere kenmerken van deze expositie: de collectie 'DoeKermeewatjeWilt' en meerdere danstechnieken. Samengevat is deze expositie een swingende kunstzinnige manifestatie die uw bezoek zeker waard is.