Het krachthonk heeft een nieuwe plek gekregen.
Het krachthonk heeft een nieuwe plek gekregen.

Sportcentrum klaar met eerste fase verbouwing

Zakelijk

Sint-Oedenrode – Na jaren van rompslomp en wachten op groen licht kon Theo van den Oever halverwege dit jaar eindelijk aan de slag met het uitbreiden van zijn sportcentrum. Eigenhandig bouwde de eigenaar er 150m2 bij. Inmiddels zijn de nieuwe ruimtes volop in gebruik genomen. De eerste fase van de verbouwing is daarmee afgerond.

"We doen alles stapje voor stapje. Het heeft aardig wat geld én klanten gekost. Met deze verbouwing hopen we weer nieuwe klanten voor ons te winnen en zo te merken begint dat weer te lopen. Ook oude klanten keren weer mondjesmaat terug", vertelt Theo opgetogen. Als je rondloopt door het sportcentrum snap je waarom de sportschoolhouder trots is. Overal is extra ruimte gecreëerd en daar spinnen de bezoekers garen bij. Zo is het krachthonk naar de nieuwe ruimte boven gegaan. "Die jongens hebben nu een 'eigen' ruimte. Ze zitten elkaar niet meer zo op de lip, dus het sporten is prettiger geworden", legt Theo uit.
Ook beneden staan de apparaten nu verder uit elkaar. De cardioapparaten staan geparkeerd bij de nieuwe glazen wand die veel licht toelaat. De derde squashbaan stond tot voor kort vol met apparaten, maar die kan nu weer benut worden omdat de apparaten zijn verplaatst naar de fitnesszaal. De ruimten waar voorheen fysiopraktijk Joost de Vaan zat, zijn alweer verhuurd aan nieuwe partijen. Er zullen boks-trainingen voor vrouwen gegeven worden en sportmasseur Eric Wild heeft er een ruimte gehuurd,

Open Dag
Op 15 januari houdt sportcentrum Van den Oever een Open Dag van 10.00 tot 17.00 uur. Mensen zijn dan welkom om de nieuwe indeling te komen kijken. Bovendien worden er breakdance en hiphop optredens gegeven. Kortom, op één dag valt te zien wat sportcentrum Van den Oever allemaal in huis heeft.
 

Afbeelding
Afbeelding