Afbeelding

Kerstviering Dichterbij in nieuwe gemeente Meijerijstad

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op donderdag 15 december was er een gezellige kerstbijeenkomst voor alle medewerkers, stagiaires en vrijwilligers van Dichterbij (organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt) binnen de nieuwe gemeente Meijerijstad. Daarmee loopt Dichterbij alvast vooruit op de nieuwe gemeente.

Een mooi moment om de samenhang en samenwerking in deze nieuwe gemeente ook te benadrukken. Als de gemeente gevormd is zal Dichterbij op onderdelen ook meer samenwerken binnen de nieuwe gemeentegrenzen en daarmee vragen vanuit de gemeente beter kunnen oppakken.

De bijeenkomst, bij de Ossekop in Sint Oedenrode, was druk bezocht en er heerste een gezellige sfeer. Zorgmedewerkers die elkaar in alle hectiek van de dag vaak alleen even zien tijdens overdracht van diensten hadden tijd en ruimte om elkaar weer eens uitgebreid te spreken. Ook werden er ludieke groepsfoto´s gemaakt en was er een hapje en drankje. Als de samenhang in deze bijeenkomst symbool staat voor de samenhang in de nieuwe gemeente, dan ziet het wat dat betreft wel goed. Op naar een prachtig 2017 in Meijerijstad!