Annette te midden van de nieuwe eigenaren Dorien en Stephan.
Annette te midden van de nieuwe eigenaren Dorien en Stephan.

Diëtistenprakrijk De Arcade wordt diëtistenprakrijk Meierijstad

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Na 40 jaar Diëtetiek draagt Annette Broekman per 1 januari 2017 haar praktijk over aan Dorien Goijaerts en Stephan van Rooij. Zij zullen hun 'Diëtistenpraktijk Schijndel' samenvoegen met 'Diëtistenpraktijk De Arcade'.

Gezien de combinatie van de twee vestigingen zal de nieuwe naam 'Diëtistenpraktijk Meierijstad' worden. De praktijk wordt dus voortgezet op hetzelfde adres (Ollandseweg 86 in Sint-Oedenrode). Dorien Goijaerts en Stephan van Rooij zijn ervaren diëtisten op het gebied van diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, oncologie, COPD, sportdiëtetiek, lever- en darmziekten, ondervoeding, sondevoeding en Ziekte van Parkinson. Aanmeldingen zijn hartelijk welkom.

Annette dankt al haar klanten voor het vertrouwen en wenst Dorien en Stephan veel succes met de voortzetting van de praktijk.

Diëtistenpraktijk Meierijstad, locatie De Arcade  Ollandseweg 86   5491 XC Sint-Oedenrode  Tel. 0413-475673 / 073- 5492134. www.dietistenpraktijkmeierijstad.nl / info@dietistenpraktijkmeierijstad.nl