Afbeelding

Met DeMooiRooiKrant naar het Autotron in Rosmalen

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Nederlandse tweewielerfabrikant Sparta viert in 2017 haar honderdjarige bestaan. Zündapp, dat ook in 1917 het levenlicht zag, heeft het eeuwfeest niet gehaald. Toch zal daar op 14 en 15 januari 2017 in het Autotron weinig van te merken zijn. De tweewielers van beide fabrikanten zijn dan namelijk nadrukkelijk aanwezig op de Oldtimerbeurs Motoren en Bromfietsen.

Maar ook de motoren en bromfietsen van andere merken die in uw jeugd om de gunst van u en uw vrienden streden zijn in het tweede weekend van januari in het Autotron te zien. Een groot aantal merkenclubs geeft die twee dagen acte de présence. Het kan dan ook niet anders dan dat u zich bij een bezoek aan Rosmalen weer helemaal in uw jeugdjaren waant.

Lezers van DeMooiRooiKrant kunnen natuurlijk weer toegangskaarten winnen voor deze beurs. Wie ons kan vertellen wat de oorsprong van de naam Zündapp is, maakt kans op twee toegangskaarten voor de 'Oldtimerbeurs Motoren – Bromfietsen – Fietsen'. Als u het antwoord weet, stuur dat dan uiterlijk 8 januari 2017 naar redactie@demooirooikrant.nl.

Weet u het antwoord niet, maar wilt u deze beurs wel bezoeken, dan kan dat. De beurs is zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro en kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.