Afbeelding

De Borgmolen groeit!

Zakelijk

Sint-Oedenrode - 2,5 Jaar na opening is De Borgmolen inmiddels een begrip aan het worden in de omgeving met een breed aanbod aan disciplines, trainingen en workshops voor jong tot oud. Met een duidelijke visie om naast de cliënt te staan en te investeren in deze relatie in een ongedwongen huiskamersfeer , is het team trots op wat het bereikt heeft! En ze blijven zich ontwikkelen…

De professionals horen met regelmaat terug van de cliënten dat ze zich zo gezien en gehoord voelen bij De Borgmolen. Het team ziet het als kracht om werkelijk present (aanwezig) te zijn voor jou als cliënt, zodat je niet verdwaalt, je geborgen voelt, zodat je kunt zijn wie je bent en je gerespecteerd voelt om wie je bent en wat je hebt meegemaakt.

Wil je graag weten wat De Borgmolen voor je kan betekenen? Neem contact op via info@deborgmolen.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren. Zij denken graag met u mee!

Zij horen ook graag van u waar uw behoeftes liggen, zodat de professionals met u mee kunnen denken wat zij of de samenwerkingspartners u kunnen bieden. Graag tot ziens in De Borgmolen!