Afbeelding

Rick van den Oever versterkt Stichting Sportgala

Algemeen

Sint-Oedenrode - Rick van den Oever is aangesloten bij de Stichting Sportgala Sint-Oedenrode. De talentvolle handboogschutter gaat zich, evenals de andere leden van de stichting, bezighouden met de selectie en beoordeling van kampioenen en genomineerden. Ook zal Rick verschillende organisatorische taken voor het jaarlijkse Sportgala op zich nemen. Rick – die nog altijd actief is op het hoogste niveau en deel uitmaakt van het Nederlands team – werd zelf in 2008, 2010 en 2013 benoemd tot Sportman van het jaar.

Rick: "Ik bezoek als topsporter al jarenlang het Sportgala: een hele toffe en ontspannen avond. Als (top)sporter investeer je enorm veel tijd en energie in je sport. Het is natuurlijk erg leuk als er in je gemeente wordt stilgestaan bij je prestaties. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om Rooise sporters in het zonnetje te zetten." Naast Rick krijgen ook wethouder Ad van der Heijden en Jacqueline van der Heijden een nieuwe rol binnen de stichting. Beiden waren al actief binnen de stichting, waarbij ze gedeeltelijk de gemeente vertegenwoordigden. Na de fusie zetten zij geheel als vrijwilliger hun taken voort.

Deadline aanmelden nadert!
De aanmeldingsformulieren voor de kampioenen 2016 en genomineerden voor de titels van Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sporttalent van het jaar zijn vorige maand verzonden aan de Rooise sportverenigingen. Ook Rooise sportkampioenen die lid zijn van een sportvereniging buiten Sint-Oedenrode kunnen worden aangemeld. De deadline voor aanmelden is verruimd tot 5 januari 2017! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over aanmeldingen? Neem dan contact op met de Stichting Sportgala Sint-Oedenrode, via Jacqueline van der Heijden, telefoonnummer (0413) 481318/06 25717853, email j.vd.heijden@sint-oedenrode.nl of JCvanderHeijden@meierijstad.nl Ook voor het aanvragen van (extra) aanmeldingsformulieren kunt u contact opnemen met Jacqueline.