Afbeelding

Kinderwinterkermis bij Odendael

Algemeen

Sint-Oedenrode - Stichting Vrienden van Odendael houdt 27 december voor de zevende keer een gezellige dag voor jong en oud. Dan is het weer tijd voor de Kinderwinterkermis.

Er is op die dag binnen en buiten van alles te doen om ouderen en jongeren volop aan hun trekken te laten komen. Op het plein voor Odendael zijn allerlei attracties voor de kleintjes en in de grote zaal wordt het Rad van Fortuin gedraaid met prachtige prijzen voor elk wat wils. Men kan ook genieten van een kopje koffie en mooie muziek. In de kleine zaal achter de grote zaal kunnen de kleintjes weer volop genieten van allerlei spelletjes.

Daarnaast staat op het voorplein een ouderwetse draaimolen en een zweefmolen. Er is een touwtrekkraam en bij goed weer kunnen kinderen met een treintje een ritje maken door de buurt. Er worden heerlijke oliebollen gebakken en verkocht, en er is een popcornautomaat. Behalve het Rad van Fortuin is er binnen nog meer te doen. Daar kunnen kinderen zich laten schminken en een ballonnenclown maakt allerlei mooie kunststukken
Piet de Koning zorgt van 11.00 uur tot 13.00 uur voor muziek en het Seniorenorkest Dommelvolk speelt van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Het uitgangspunt van deze dag is gezelligheid voor jong en oud. Het is een ideaal uitje na de twee Kerstdagen voor opa's en oma's, papa's en mama's en kinderen en kleinkinderen. De overblijvende geldmiddelen worden door De Vrienden van Odendael besteed aan het welzijn en de dagbesteding van onze ouderen. Op deze dag zijn ook mensen van de stichting aanwezig om u daar meer over te vertellen.