v.l.n.r.: Frank Vervoort, Thom van Veghel en Bart van Boxmeer
v.l.n.r.: Frank Vervoort, Thom van Veghel en Bart van Boxmeer

Rooise dj's weer op pad voor Serious Request

Cultuur

Sint-Oedenrode – Radio 3FM pakt ieder jaar weer uit met het Glazen Huis, oftewel Serious Request. Nederland helpt dan massaal met het inzamelen van geld voor een goed doel door plaatjes aan te vragen. De Rooise DJ's van Funky Flavours – Bart van Boxmeer en Frank Vervoort – stappen met hun Schijndelse kompaan Thom van Veghel in de tourbus.

Dit is alweer het derde jaar dat de heren door op te treden geld in gaan zamelen voor de radio-actie. Op de dag dat de dj's van 3FM het Glazen Huis weer uit mogen na een ongekende marathonuitzending staan de heren in drie dorpen/steden achter de draaitafels. Ze starten in Tiel, waarna het eigen dorp Sint-Oedenrode wordt bezocht. Café 't Straotje is dan het toneel voor het optreden 'in eigen achtertuin'. Daarna zetten Bart, Frank en Thom de trip voort richting Breda om daar van 4 tot 5 uur de optredens af te sluiten.
Voor deze optredens hebben de mannen een speciale 3FM Serious Request set in elkaar gedraaid. Er worden van de drie optredens opnames gemaakt.